Plaatbewerking

Hendriks plaatbewerking is de gespecialiseerde partner voor de plaatverwerkende industrie. Wij produceren zowel seriewerk als speciaal-oplossingen.

Capaciteit

Knippen
Guillotineschaar
2.000 x 6 mm
6.000 x 13 mm
Zetten
Kantbank
4.500 mm, 320 ton
7.300 mm, 500 ton
Lasersnijden
6.400 x 2.000 mm tot 20 mm dik
3.000 x 1.500 mm tot 20 mm dik

seperator

Knippen, snijden en zetten

Met onze moderne, uiterst nauwkeurige lasersnijmachine en knip- en zetbanken voeren we al uw plaatbewerkingen snel en efficiënt uit. We verwerken staal, aluminium, roestvrij staal en sendzimir verzinkte platen voor o.a. constructie- bedrijven en de beton- en plaatverwerkende industrie.

Betrouwbaar en capabel

Een hoogwaardig, modern machinepark met grote capaciteit, goed opgeleide medewerkers en klantgerichte dienstverlening maken Hendriks plaatbewerking tot een betrouwbare leverancier. We denken mee en voeren uit: efficiënt en nauwkeurig. Van eenvoudig seriewerk in alle denkbare aantallen tot uniek en complex plaatwerk.

En… snel!

Dankzij onze uitgebreide plaatvoorraad kunnen wij praktisch iedere opdracht snel in productie nemen.

Engineering en productie

U hoeft als opdrachtgever niets anders te doen dan aan te geven wat u wenst. Zo kunnen wij vanaf tekening uitvoeren of eerst zelf engineeren naar uw wensen. Dankzij onze 3-dimensionale tekenprogramma’s en onze tientallen jaren ervaring kunnen wij plaatwerk van aanzienlijke afmetingen met uiterste precisie verwerken in de gewenste vorm.

Kortom, we kunnen alles van klein tot groot moeiteloos aan.